{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sutra kraj aukcije na eBayu za majice Edina Džeke

22.2.2013. u 16:03
11
13
Sutra kraj aukcije na eBayu za majice Edina Džeke
11
Sutra kraj aukcije na eBayu za majice Edina Džeke
U subotu se završava eBay aukcija u kojoj je bh. reprezentativac Edin Džeko na prodaju stavio svoje majice sa natpisima "Happy New Year" i "Za moje mahlace". Početna cijena bila je 100 dolara, a u proteklih 10 dana ona je narasla na 10.100 dolara.
Međutim, postoji bojazan da se među ponuđačima na aukciji našlo i nekoliko lažnih kupaca, koji svojim neodgovornim ponašanjem dovode u pitanje jedan plemenit cilj, s obzirom na to da će sav prihod od aukcije ići u humanitarne svrhe za pomoć Dječijem domu Bjelave u Sarajevu.

Iz tog razloga, na oficijelnoj stranici našeg reprezentativca je objavljen apel na sve ponuđače da se suzdrže od lažnih ponuda i na taj način pomognu onima koji zaista žele pomoći, odnosno učiniti dobro djelo.

I u slučaju da aukcija ne uspije, Dječiji dom Bjelave će svakako dobiti donaciju, a Edin Džeko će i u budućnosti preko svog eBay računa pokušati, u humanitarne svrhe, sakupljati novac za dječake i djevojčice, kojima je pomoć potrebna.

"Zajedno smo u ovom projektu i nemojte dopustiti da se jedna ovakva humana misija ukalja neodgovornošću pojedinaca", poručio je Edin Džeko.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koji nogometni klub iz BiH će najdalje proći u evropskim takmičenjima?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: