Doček za pamćenje Redsima
38

Supruga zvijezde Liverpoola objavom uzburkala strasti: Ima stvari koje nafta ne može kupiti

H. H.
Foto: Twitter / montaža
Foto: Twitter / montaža
Navijači Liverpoola priredili su veličanstven doček svojim nogometašima uprkos nesretnom porazu u finalu Lige prvaka protiv Reala, a ulice preplavljene ljudima potaknule su Fabinhovu suprugu Rebecu Tavares da objavi kontrovezan post na Twitteru koji je izazvao dosta pažnje.

Oko 500.000 ljudi je dočekalo igrače Liverpoola na gradskim ulicama, iako su Redsi na kraju sezone na nevjerovatan način izgubili i titulu prvaka Engleske i Ligu prvaka.

Takav doček navijača činio bi se apsurdnim da nije riječ o Liverpoolu, koji je širom svijeta poznat po fantastičnim navijačima.

Kako prenosi Daily Mirror, Rebeca Tavares, Fabinhova supruga nije se suzdržala i objavila je post koji se očigledno odnosi na Manchester City.

[TWITTER]1531002385543340033[/TWITTER]

"Mi smo Liverpool, a ovo znači nešto više. Vidimo se sljedeće sezone porodico Redsa. Hvala vam na podršci. Ima stvari koje nafta ne može kupiti...", napisala je supruga zvijezde Liverpoola.

Očekivano, uslijedili su brojni komentari navijača Manchester Citya koji su pokušali ismijati Liverpool zbog načina na koji su izgubili dva važna trofeja, ali Fabinhova supruga nije se dala smesti i u komentarima im je poručila da "istina boli".