Označila je s 18+
38

Supruga legende Juventusa objavila intimnu fotografiju s mužem ispred ogledala

H. H.
Roberta Sinopoli i Claudio Marchisio (Foto: Instagram)
Roberta Sinopoli i Claudio Marchisio (Foto: Instagram)
Roberta Sinopoli objavila je intimnu fotografiju sa suprugom i bivšim nogometašem Claudiom Marchisiom koja je privukla veliku pažnju i postala je hit na društvenim mrežama u Italiji.

Influenserica je sa svojih više od 200.000 pratitelja na Instagramu podijelila fotografiju ispred ogledala na kojoj pozira u donjem vešu dok je Marchisio, bivši igrač Juventusa, Empolija i Zenita iz Sankt Peterburga, senzualno grli s leđa i dodiruje grudi. Fotografiju je označilla kao za osobe iznad 18 godina.

"Umjetnička hemija", napisala je Roberta Sinopoli u opisu fotografije.

"Claudio Marchisio ne voli ovaj element", odgovorio je nogometaš na fotografiju.

Poznate osobe poput Sarah Felberbaum (supruga Danielea De Rossija), Silvie Slitti (supruga Giampaola Pazzinija) ili glumice Elene Barolo nisu se libile staviti emotikon koji aplaudira vatrenoj fotografiji Roberte Sinopoli i Claudija Marchisija na Instagramu.

Inače, "Hemija" Roberte Sinopoli odnosila se na pjesmu "Chimica" koju su predstavili Ditonellapiaga i Donatella Rettore na festivalu u Sanremu 2022.

Marchisio je rođen u Torinu i živa je legenda najslavnijeg italijanskog kluba.

Juventusu se priključio kada je imao samo sedam godina. Sakupio je 389 nastupa za Staru damu te je upisao 37 pogodaka i 43 asistencije, a dobio je samo jedan crveni karton. Osvojio je sedam titula prvaka Italije u periodu od 2012. do 2018. godine te je nastupao u dva finala Lige prvaka, no povrede koljena su mu pravile probleme u proteklih nekoliko sezona. Pokušao se vratiti igrajući za Zenit, no upisao je svega 15 nastupa za ruski klub, a potom u augustu 2019. godine napustio Rusiju, da bi dva mjeseca kasnije okončao karijeru.

Za reprezentaciju Italije je odigrao 55 utakmica u kojma je postigao pet golova. Igrao je na dva svjetska prvenstva te bio u timu koji je stigao do finala Evropskog prvenstva 2012. godine.