Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prekršaj koji se mogao,ali se nije morao,dosuditi kao penal,...u svakom slučaju nije trebalo dosuditi penal u jednoj takvoj utakmici i to u 93-ećoj minuti...bilo je poštenije pustiti neka igraju još pola sata,pa ako treba neka odlučuju penali,mislim da bi svi bili zadovoljniji...ovako je na šteti ne samo Juve,nego svi ljubitelji fudbala i fudbalske čarolije!
Glupa ti je logika skroz. Ako je bio penal nije bitno da je u 99' minuti, penal je i tačka. Tvoj sistem bi bio da sudija treba ocijeniti u milisekundi brzinu vjetra, važnost utakmice, želje gledalaca i sve drugo, samo ne pravila fudbala.
@Hipoteza ...Logika kažeš,pa fudbal je igra koja se igra zbog navijača...ponekad pravila ne moraju da budu na prvom mjestu..."važnost utakmice, želje gledalaca i sve drugo" ponekad je bitnije i pravednije!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Posteno receno gledao sam mnogo puta Oliverevo sudjenje a mogu reci da sam vido da nije sudio penale za mnogo gore prekrsaje.
Penal je u 1. minuti i 93. minuti isti. Ko misli drugacije nek igra mahalski fudbal. Nekad jes penal nekad nije, kako nam se cefne hehehe.
Treba te kastrirati kretenu
Bio penal, ne daje se sadaka u Ligi Prvaka, Real prošao, šta vam nije više jasno? Pređite preko toga da je bio mrtvi penal. Idemo dalje.
Zenu mu pustit na miru a njega likvidirat. To bi bilo posteno.
Pa ti sad dosudi ispravnu odluku. Najvise me nervira sto se ovo Juventusovi navijaci. Tim koji je ne zna se koliko titula uzeo uz pomoc sudija.
Ne moze i pare i jare.
Ubijte ga braćo talijani.....
dje si ubice
@Why_Not why not? :D
Colina izjavio da je bio penal jos je Italijan. Pa klosari bezobrazni pizda vam materina vise
Colina je Oliverov sef. On ga postavio da sudi tekmu. Toliko o objektivnosti Coline. VERGOGNA!!!!!!!!
Da je bilo na Realovoj strani penal sigurno ne bi svirao....
Je li se radi o ovoj supruzi? Jasno je gdje joj srce stoji. http://bit.ly/2qCq3Rl
onaj turcin bi za ovu utakmicu bio najbolji da je sudio, Cuneyt Cakir... on pogledom presjeca ko' macem :)
Taj isti turcin nije sudio cist penal u ‘95 minuti u Torinu za Juventus. Gle cuda i slucajnosti. Plus ruka Casimera u prvom. VERGOGNA!!!!
Kupljen 100% - ono za svaki slucaj, ako dodje do da se treba naguzove proci. Sto ga je sudio suido je.
Tako ti i treba majmune!
Zasluženo