Nogomet
0

Stuttgart raskinuo ugovor s Camoranesijem

Totalsport
Mauro Camoranesi
Mauro Camoranesi
Saradnja između njemačkog nogometnog prvoligaša Stuttgarta i 34-godišnjeg talijanskog veznjaka i bivšeg reprezentativca Maura Camoranesija stigla je do kraja nakon samo šest mjeseci.

Camoranesi, nogometaš rođen u argentinskom Tandilu, koji je s talijanskom reprezentacijom osvojio naslov svjetskih prvaka 2006. godine u Njemačkoj, stigao je u Stuttgart prošlog ljeta iz Juventusa, potpisavši na jednu godinu. U Stuttgartu se nije uspio nametnuti. Odigrao je samo sedam prvenstvenih utakmica, a u jednoj od njih bio je isključen.

"To je nogomet, ponekad se situacija ne razvija u skladu s očekivanjima ili predviđanjima. Iako na sportskom planu moja saradnja sa Stuttgartom nije bila plodonosna, mogu reći da sam se ovdje osjećao gotovo kao kod kuće", istaknuo je Camoranesi, koji bi, navodno, karijeru želio nastaviti u Argentini.

Kako Camoranesiju nije išlo dobro u Stuttgartu, tako "švabama" ove sezone ide još lošije u Bundesligi. Trenutno su u zoni ispadanja, na pretposljednjem, 17. mjestu sa samo 16 osvojenih bodova u 19 utakmica.