Nogomet
0

Sturridge oduševljen Boltonom i Coyleom

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Daniel Sturridge, 21-godišnji napadač pod ugovorom s Chelseajem, koji igra na posudbi u Boltonu, toliko je oduševljen svojim novim klubom da se stječe dojam kako mu se uopće ne vraća na Stamford Bridge.

Sturridge je prešao iz Chelseaja u Bolton u januaru. U Boltonu je na posudbi do kraja ove sezone. Za trotterse je zabio četiri gola u jednako toliko nastupa.

"Oduševljen sam što sam u svakoj utakmici igrao 90 minuta. To je najvažnije od svega. Uspio sam i zabiti te golove zbog čega sam, naravno, jako sretan. Ukoliko i u nastavku sezone budem jednako uspješan, čeka me sjajna budućnost", kaže Sturridge.

Nije rekao "sjajna budućnost u Boltonu", ali, kao da je baš tako mislio. U Chelseaju je jako teško doći do prvog tima, tamo je ponekad čak i Didier Drogba na klupi.

Mladi napadač je pun hvale i za menadžera Owena Coylea koji je, kako kaže, znao izvući iz njega ono najbolje.

"Radim vrlo naporno. Menadžer mi je usadio puno samopouzdanja otkad sam stigao i omogućio mi da igram tačno onako kako najviše volim. Na igralište izlazim bez straha i uspio sam se 'izraziti' na najbolji mogući način, golovima", zaključio je Sturridge.