Gilberto Silva
0

"Strah od Drogbe je sasvim normalan"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
U nedjelju u večernjem terminu (20.30 sati) Johannesburg će biti domaćin derbiju dana, utakmici 2. kola grupe G Svjetskog prvenstva između Brazila i Obale Slonovače.

Riječ je o "grupi smrti" u kojoj nakon prvih utakmica Brazil ima tri boda (Sjeverna Koreja, 2-1), a Obala Bjelokosti jedan (Portugal, 0-0). U petak je potvrđeno da će Didier Drogba, najbolji igrač Obale Slonovače, početi tu utakmicu od prve minute.

U trenutku dane izjave to nije znao igrač Brazila Gilberto Silva, ali je iskazao strah od dotičnog.

"Svako normalan se mora bojati Drogbe. Govorimo o fantastičnom igraču, ponajboljem napadaču svijeta. No, cijela njihova reprezentacija je opasna i očekujemo tešku utakmicu. Svaka je utakmica na Svjetskom prvenstvu teška, bilo da govorimo o lakšim ili težim suparnicima", rekao je Gilberto Silva.

Inače, u petak je brazilska reprezentacija imala malu nezgodu, pa su morali mijenjati teren za trening. Dotični je bio, po njihovom sudu, neprihvatljiv i zbog vremenskih prilika, ali i svega što je ostalo nakon trening utakmice koju su odradile brazilske rezerve i lokalni sastav iz Johannesburga do 19 godina.