Nije optimističan
21

Štimac o Perišiću i šansama Hajduka za titulu: Klub vodi bagra, ništa od toga

S. G.
Jučer je kao bomba u Splitu odjeknula informacija kako je Ivan Perišić u pregovorima sa Hajdukom i da bi uskoro trebao postati novi igrač Bilih.
Tu je vijest u javnost prvi plasirao italijanski insajder Gianluca Di Marzio koji je rekao kako je hrvatski reprezentativac u procesu raskida ugovora sa Tottenhamom.

Očekivano, ova je informacija u gradu ispod Marjana podigla euforiju na maksimum uoči početka nove sezone koja je jako blizu.

Mediji u Hrvatskoj pozabavili su se potencijalnim sastavom Splićana za narednu sezonu u koji su uvrstili i člana Vatrenih, a on izgleda ovako:

Kalinić, Elez, Šarlija, Sigur, Melnjak, Pukštas, Krovinović, Benrahou, Sahiti, Perišić i Livaja.

Izgledi Hajduka za titulu rapidno su porasli, a ima i onih koji ne misle da će Bili nakon 19 dugih godina čekanja konačno postati prvaci.

Jedan od njih je i hrvatski stručnjak koji sjedi na klupi reprezentacije Indije Igor Štimac.

"Trofej nam znači jako puno jer početni proces selekcije, usavršavanja i razvoja jako je dug i trnovit. Danas kada je puzzla složena do kraja i potpuno vidljiva svi se dive, najžešći kritičari se dodvoravaju. Za Hajduk uvijek srce gori, ali od titule ništa dok je bagra dolje”, poručio je bivši hrvatski selektor.