Prozivka u FK Borac
0

FOTO / Stigli Žižović, Radulović i Ćorić, čekaju se Cimrot i Žuržinov

Piše: Dalibor Bošnjak
Foto: G. ./Klix.ba
Foto: G. ./Klix.ba
Danas je u Banjoj Luci u prostorijama FK Borac održana prozivka igrača za proljetni dio aktuelne sezone u fudbalskoj Premijer ligi BiH. Objavljene su i neke promjene u igračkom kadru.
Foto: G. Kec/Sarajevo-x.com
Foto: G. Kec/Sarajevo-x.com
Na proljeće će u redovima Banjalučana zaigrati i nekoliko novih igrača. Za sada su kao pojačanja zvanično predstavljeni Mladen Žižović i Ognjen Radulović, kao i povratnik Leonid Ćorić.

Osim pomenutog trojca, mladi igrač Gojko Cimirot rješava papirologiju sa Leotarom kako bi se pridružio Borcu, a Banjalučani očekuju i dolazak Igora Žuržinova.

Klub su do sada napustili Sead Bučan, Nemanja Vidaković i Boris Savić, a na transfer-listi su trojica igrača, Saša Kovačević, Vukašin Benović i Stefan Dujaković. Njih trojica će vjerovatno otići na pozajmicu.

Foto: G. Kec/Sarajevo-x.com
Foto: G. Kec/Sarajevo-x.com
"U novu sezonu ulazimo sa nepromijenjenim ambicijama, a to je izlazak u Evropu. Ekipa je gotovo kompletirana, s tim da čekamo još Žuržinova i jednog napadača", izjavio je trener Borca Velimir Stojnić.

"Iz trećeg pokušaja sam uspio postati igrač Borca. Nadam se da ćemo u ovoj sezoni osvojiti bar jedan trofej. Došao sam u klub sa velikim ambicijama", izjavio je Žižović, novo pojačanje banjalučkog Borca.