Bez pritiska
6

Starčević: Rasterećeno dočekujemo Sarajevo sa željom za dobrim rezultatom

Piše: D. B.
Slobodan Starčević
Slobodan Starčević
Nogometaši Krupe u subotu u okviru 21. kola Premijer lige BiH dočekuju Sarajevo, a trener domaćih Slobodan Starčević ističe da je njegov tim odmoran i spreman za izazov.

Nakon domaćeg poraza od Željezničara i gostujuće pobjede nad Borcem, Krupa će na svom terenu dočekati ekipu Sarajeva koja je u dva odigrana kola u proljetnom dijelu sezone upisala remi i poraz. Trener Krupe Slobodan Starčević se nada dobroj igri i rezultatu u utakmici bez pritiska.

"Nakon pobjede u veoma teškoj utakmici protiv Borca i plasmana u Ligu za prvaka dočekujemo ekipu Sarajeva u jednoj rasterećenoj atmosferi i s dobrim igračkim kadrom, pošto nam se vraćaju Aleksić i Ljubenović. Roster smo povećali za dva igrača i mislim da smo se dobro odmorili, idemo ususret veoma dobroj ekipi Sarajeva i nadam se da ćemo nastaviti dobre igre i dobre rezultate kakvi su bili u prethodnom periodu", izjavio je Starčević.

Krupa je peta na tabeli s 34 osvojena boda u 20 odigranih utakmica. Sve utakmice 21. kola Premijer lige BiH se igraju u subotu od 14:30 sati.