Bivši saigrači
18

Stanković otkrio veliku tajnu o Ibrahimoviću: Potpuno se razlikuje od onoga što vidite na TV-u

K. H.
Zlatan Ibrahimović i Dejan Stanković (Foto: EPA-EFE)
Zlatan Ibrahimović i Dejan Stanković (Foto: EPA-EFE)
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković otkriva kako je Zlatan Ibrahimović potpuno druga ličnost od onoga što javnost može vidjeti na TV-u i da je u suštini potpuno suprotan od onog kako se predstavlja.

Stanković je rekao da je Ibrahimović zapravo skroman i stidljiv momak koji je često rezervisan u društvu s prijateljima.

"Ibrahimović se potpuno razlikuje od onoga što vidite na TV-u. Rekao bih da je pravi Zlatan Ibrahimović sasvim suprotan od toga. Pravi Zlatan je skroman i stidljiv. Kada smo s prijateljima, on je rezervisan. Možda sam otrkio njegovu tajnu, ali on je takav", rekao je Stanković.

Trener Crvene zvezde dalje je dodao kako je Ibrahimović osoba koja ima ogromno srce, a napominje da su njegove ljudske osobine dodatna vrijednost za Milan.

"Ima ogromno srce, vjerujte mi. Nedavno je napunio 40 godina i koristim ovu priliku da mu ponovo čestitam. Zadovoljan sam što je u ovim godinama još uvijek na terenu i što se bori kao lav. Njegove ljudske osobine su dodatna vrijednost za Milan, a on sa 40 godina zna šta može uraditi na terenu i balansira stvari po svom mišljenju", dodaje Stanković.

Stanković i Ibrahimović zajedno su igrali u Interu u periodu od 2006. do 2009. godine.