Nogomet
0

Stallone na nogometnom terenu u Liverpoolu

Sarajevo-x.com
Status nogometa u SAD-u poboljšao se otkada je bivši engleski kapiten David Beckham objavio da napušta Real Madrid i odlazi u Los Angeles Galaxy, što je obradovalo američke nogometne fanove.

Posljednjih dana u Los Angelesu, koji se sprema za Beckhamov doček, mnogo pažnje se posvetilo i njegovoj supruzi Victoriji. Kada je bivša Posh Spice u subotu sletjela na L.A aerodrom, dočekao ju je veliki broj znatiželjnih paparazza.

Međutim, Beckhamovi nisu jedine L.A zvijezde koje plijene pažnju. Glumac Sylvester Stallone u nedjelju se pojavio na nogometnom stadionu u Liverpoolu, gdje je na početku nogometne utakmice, u kojoj je Everton igrao s Readingom, na teren izašao s plavo-bijelim šalom Evertona.

Pored Rockya, na terenu su bila još dva Amerikanca, i to golmani oba tima - Tim Howard u Evertonu, a Marcus Hahnemann u Readingu.

Stallone je ovom prilikom izjavio da je fantastično što će David Beckham doći u SAD, te da će Beckham biti veliki hit u Americi.

Također, glumac bi se tokom ove sedmice trebao pojaviti u Londonu na premijeri svog novog filma "Rocky Balboa", šestog nastavka u serijalu o filadelfijskom bokseru.