|

Srceparajuća poruka Marija Balotellija: Majka je plakala, a otac bi sigurno bio ponosan

Srceparajuća poruka Marija Balotellija: Majka je plakala, a otac bi sigurno bio ponosan
62
K. H.
19.8.2019. u 18:54
6
komentara
62

dijeljenja
Srceparajuća poruka Marija Balotellija: Majka je plakala, a otac bi sigurno bio ponosan Mario Balotelli (Foto: EPA-EFE)
Italijanski nogometaš Mario Balotelli karijeru će nastaviti u Bresciji, a na zvaničnom predstavljanju u novom klubu otkrio je kako je njegova majka od sreće pustila suzu, dok bi njegov otac sigurno bio ponosan da ga vidi u novom plavom dresu koji će nositi.
Balotelli se u Italiju vratio iz Francuske gdje je prethodnih godina igrao za Nicu i Marseille, a iako se pominjalo da će možda karijeru nastaviti u Brazilu gdje ga je Flamengo želio dovesti u svoje redove, odlučio je ipak da se vrati u rodnu zemlju.

Na predstavljanju je rekao kako njegova majka nije mogla sakriti emocije zbog činjenice da će igrati za Bresciju, ali i da bi njegov otac sigruno bio ponosan na njega da ga može vidjeti u novom izazovu u karijeri.

"Moja majka je počela plakati, snovi su se ostvarili. San moga oca bio je da me jednog dana vidi u ovom dresu", kazao je Balotelli na zvaničnom predstavljanju u novom klubu.

Balotelli je ranije igrao za Milan, Liverpool, Nicu, Marseille, Manchester City, Inter i mladu ekipu Lumezzanea. Također, nosio je dres reprezentacije Italije, ali se posljednjih godina rijetko našao na spisku reprezentacije.
Prijavi grešku


Komentari (6)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...