Uoči sutrašnjeg meča
0

Spahić i Ibričić uvjereni u pobjedu

FENA
Kapiten nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Emir Spahić optimist je uoči sutrašnjeg kvalifikacijskog meča protiv Armenije u Zenici.

"Ne smijemo se opustiti, ova utakmica nam je isto tako važna kao i prethodne. Mi moramo pobijediti ako želimo ostati u utrci za plasman. Smatram da još ništa nije izgubljeno i da imamo vremena da se dobro pripremimo za ono što nas očekuje u nastavku kvalifikacija. Želio bih pozdraviti publiku koja nas u Zenici uvijek odlično bodri i ovaj put očekujemo njihovu podršku. Žao mi je što su neki naši navijači uhapšeni u Istanbulu, ali vjerujem da će oni i dalje biti uz igrače i bodriti nas na terenu", rekao je Spahić.

Senijad Ibričić također je uvjeren u uspjeh reprezentacije BiH u sutrašnjem meču. On je istaknuo da je Armenija protivnik kojeg treba respektirati, ali da u ovoj utakmici BiH mora pobijediti.

"Atmosfera u ekipi je odlična i vjerujem da ćemo na kraju slaviti", rekao je Ibričić.

Reprezentacija BiH u srijedu u Zenici dočekuje selekciju Armenije u četvrtom susretu grupe 5 kvalifikacija za SP.

Reprezentativce BiH danas je na Ilidži posjetio Zlatan Bajramović koji se oporavlja od povrede. Selektor reprezentacije BiH Miroslav Blažević izjavio je da se nada da će se Bajramović što prije oporaviti kako bi mogao nastupiti već u susretu sa Belgijom.