Uložio novac na protivnike
7

Šovšić dobio batine od saigrača jer se kladio na Dinamo

Klix.ba
Damir Šovšić (desno)
Damir Šovšić (desno)
Vezni igrač Zagreba Damir Šovšić je za vrijeme prvog poluvremena polufinala Kupa protiv Dinama bjesnio s klupe, a nakon utakmice je dobio batine od saigrača jer se navodno kladio protiv svog kluba, na pobjedu Dinama.

Šovšić je nekada bio član FK Sarajevo, nakon čega se priključio Zagrebu. U utakmici Kupa se ponašao veoma čudno dok je njegov Zagreb vodio protiv Dinama. Nakon što je ušao u igru, nastavio je protestovati pružanjem loše igre. Izvor blizak klubu Zagreb je rekao da se Šovšić hvalio da je uložio velike pare na pobjedu Dinama. Isti izvor je rekao da je nakon utakmice golman Zagreba Vidaković prišao Šovšiću i fizički ga napao optuživši ga za prodaju utakmice koju je Dinamo preokrenuo u svoju korist.

Vidaković je te navode negirao i rekao da nikoga nije udario nego da je Šovšiću zamjerio njegov pristup utakmici protiv Dinama.

Fizičkog obračuna je, prema riječima izvora, bilo i na parkingu, gdje su Šovšića dočekali ljutiti saigrači. Trener ekipe Dražen Basek je rekao da ne zna ništa o tome i zauzeo je neutralan stav. Odbacio je navode da je bio ljut na Šovšića i da mu je rekao da više ne računa na njega. Šovšić, dakle, nije suspendovan i bit će u ekipi za sljedeću utakmicu. Na neutralan stav Baseka je možda utjecao predsjednik Medić, čiji je Šovšić miljenik.

Šovšić je rekao da je čuo razne priče, ali je odbacio navode o fizičkom napadu i klađenju. Dodao je da je istina da su neki saigrači bili ljuti na njega zbog loše igre, ali da je na tome ostalo.