Čiji je Francuz?
6

Solskjaer i Raiola ušli u žustru diskusiju o Pogbi

E. B.
Mino Raiola i Ole Gunnar Solskjaer
Mino Raiola i Ole Gunnar Solskjaer
Menadžer Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer i agent Paula Pogbe Mino Raiola polako kreću u otvoreni sukob kada je riječ o francuskom nogometašu.

Raiola je nedavno izjavio kako očekuje da Pogba ovog ljeta napusti Manchester United i vrati se u Juventus, što se nije svidjelo Solskjaeru.

On je na konferenciji za medije poručio da "Pogba nije Raiolin igrač, već Unitedov".

Te riječi se nisu svidjele najmoćnijem svjetskom menadžeru koji je na Twitteru napisao poruku u kojoj je između redova poručio da više neće biti fin prema Solskjaeru.

"Paul nije moje vlasništvo, a sigurno nije ni Solskjaerovo. Paul pripada Paulu. Već duže vrijeme u Velikoj Britaniji nije legalno posjedovati ljudsko biće. Nadam se da Solskjaer ne želi sugerisati da je Paul njegov zatvorenik", napisao je Raiola.

"Prije nego nešto komentariše Solskjaer se mora bolje informisati o tome šta je rečeno. Ja sam slobodan građanin koji smije iznositi svoje mišljenje. Do sada sam bio možda previše fin prema njemu. Solskjaer se mora samo sjetiti stvari koje je rekao Paulu prošlog ljeta. Mislim da Solskjaer ima drugih stvari o kojim se treba brinuti. Znam da ja bih da sam na njegovom mjestu", poručio je Raiola.