Čudni pokreti
301

Snimak nervoznog Milana Tegeltije na utakmici protiv Austrije postao hit na internetu

H. H.
Milan Tegeltija na utakmici protiv Austrije (Foto: Screenshot)
Milan Tegeltija na utakmici protiv Austrije (Foto: Screenshot)
Predsjednik Borca Milan Tegeltija postao je hit na društvenim mrežama nakon što se pojavio snimak na kojem je prikazan na utakmici Konferencijske lige protiv Austrije iz Beča (1:2) koja se igrala u četvrtak u Banjoj Luci.

Tegeltija je utakmicu protiv Austrije pratio u društvu predsjednika Nogometnog saveza BiH Vice Zeljkovića, a u pojednim trenucima susreta ponašao se veoma čudno.

Očigledno je nervoza uradila svoje, s obzirom da se rezultat dugo "lomio", pogotovo nakon vodstva Borca i preokreta gostiju.


"Ovo nije kraj, ovo je tek početak! Ponosan sam na naše momke koji su ostavili srce na terenu. Ponosan sam na naše navijače koji su dupke napunili stadion i napravili sjajnu atmoseferu sinoć na utakmici. Cilj ove godine je titula, sljedeće godine vidimo se u grupnoj fazi. Aj Borac", napisao je Tegeltija nakon utakmice na Twitteru.

Podsjetimo, nogometaši Borca su na Gradskom stadionu u Banjoj Luci doživjeli poraz od Austrije iz Beča rezultatom 2:1 te s ukupnih 3:1 ispali iz Konferencijske lige.

Banjalučane nakon evropskih nastupa u prvenstvu naredne subote očekuje gostovanje Željezničaru u okviru 3. kola Premijer lige.