Nogomet
0

Sneijder: U Realu nemaju poštovanja

Totalsport
Foto: AFP/File
Foto: AFP/File
Veznjak nizozemske nogometne reprezentacije i milanskog Intera Wesley Sneijder (25) optužio je upravu svog bivšeg kluba za loš tretman prema njemu.

Snijeder je u posljednjim trenucima ljetnog prijelaznog roka napustio Real Madrid nakon dvije sezone provedene na Santiago Bernabeuu i odlučio se na transfer u Inter. Sada je progovorio o razlozima svoje odluke.

  • Nisam to napravio radi Svjetskog prvenstva. Učinio sam to radi budućnosti općenito – rekao je Sneijder, jasno aludirajući na činjenicu da u Realu nakon dolaska brojnih pojačanja poput Kake, Cristiana Ronalda i Xabija Alonsa ne bi imao zagarantirano mjesto u početnih 11, pa bi samim time bio ugrožen i njegov nastup na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici sljedeće godine.

  • Izabrao sam Inter jer sam se htio osjećati protagonistom. U Realu sam bio jedan od mnogih i tretirali su me ondje kao dijete. Imam dojam da u Realu treneri ne znače previše. Oni su u svojem svijetu, novac im nikad nije bio problem, ali tretiraju ljude bez poštovanja. Ali svejedno sam ponosan da sam bio dio Realove historije – zaključio je Sneijder.