ESPN
4

Sneijder se usmeno dogovorio s Tottenhamom

Totalsport
Wesley Sneijder (Foto: Arhiv/AFP)
Wesley Sneijder (Foto: Arhiv/AFP)
Engleski nogometni Premierligaš Tottenham mogao bi u zimskom prijelaznom roku dobiti veliko pojačanje u liku Wesleyja Sneijdera, koji je, navodi ESPN, pristao na uvjete koje su mu ponudili čelnici s White Hart Lanea.

Holanđanin (28) nije dio prvog tima Intera već puna tri mjeseca. Trener Andrea Stramaccioni tvrdi da je to taktički potez, dok svi ostali vjeruju teoriji da ne igra jer nije potpisao novi, slabije plaćeni ugovor.

Sneijderov odlazak ove zime iz Milana uopće nije upitan, pitanje je samo u kojem će smjeru krenuti. Prema pisanju spomenutog izvora "spursi" su spremni dati 12 miliona funti Interu, što bi trebalo biti dovoljno za igrača koji je svoj najbolji nogomet igrao još 2010. godine, kada je osvojio trostruku krunu s klubom i igrao finale Svjetskog prvenstva s "oranjem".

"Naravno da bih volio igrati u Engleskoj. On je moj dobar prijatelj i u svakodnevnom mo kontaktu. On dobro zna što može očekivati u Premierligi", rekao je Sneijderov sunarodnjak Rafael van der Vaart, koji je ljetos napustio Tottenham, te se vratio u njemački HSV.