Nogomet
0

Sneijder: Samo Bog odlučuje o mojoj budućnosti

Totalsport
Wesley Sneijder (Foto: AP)
Wesley Sneijder (Foto: AP)
Holandski nogometni reprezentativac i playmaker talijanskog Intera Wesley Sneijder dosada je uvijek govorio kako ne razmišlja o odlasku iz milanskog kluba. No, u izjavi za Gazzettu dello Sport više se ne može iščitati takvo njegovo razmišljanje.

Manchester United, Manchester City i Chelsea su pokazali veliko zanimanje za Sneijdera, koji je u svojoj prvoj sezoni s Interom osvojio Ligu prvaka, talijansko prvenstvo i Kup Italije. U minuloj sezoni je uzeo samo ovaj posljednje spomenuti trofej.

"Kada u jednoj sezoni, koja vam donese najveća iznenađenja u životu, osvojite sve što možete, prirodno je očekivati da će ona sljedeća biti manje uspješna. Ne može uvijek sve biti perfektno. No, ja sam uživao i u svojoj drugoj sezoni u Interu, to bih rekao i da ništa nismo osvojili. Ako ništa drugo, sada opet imamo ciljeve koje želimo ostvariti", kaže Sneijder.

"Volim Inter sa svim svojim srcem. Njegovi su me navijači uvijek dobro tretirali. Bili su prekrasni i na tome im želim zahvaliti."

Ton ove izjave sugerira kao da je priči možda stigao kraj...

"Samo Bog će odlučiti o mojoj budućnosti. No, jedno je sigurno. Ako ostanem u Interu i dalje ću davati sve od sebe braneći boje njegovog dresa", zaključio je Sneijder.