"Smrvljen sam zbog napada na Togoance"

T
Totalsport
11.1.2010. u 18:31
0
2
"Smrvljen sam zbog napada na Togoance"
0
"Smrvljen sam zbog napada na Togoance" Foto: Reuters
Didier Drogba, napadač nogometne reprezentacije Obale Bjelokosti i jedna od najvećih zvijezda na Afričkom kupu nacija, kaže da suosjeća s kolegama iz reprezentacije Toga koji su u petak bili meta terorističkog napada.
U rafalnoj paljbi gerilaca po autobusu togoanske reprezentacije trojica su muškaraca smrtno stradali, dvojica od njih su članovi reprezentacije, a treći vozač, dok je osmero osoba ranjeno. Vlada Toga odlučila je zbog tog čina povući svoju selekciju s natjecanja.

Drogba priznaje da je nakon terorističkog napada gerilaca razmišljao i sam povući se s prvenstva, ali je zajedno sa suigračima ipak ostao u Angoli, na poprištu 27. izdanja afričkog prvenstva.

- Događaj koji se zbio u petak sve nas je smrvio. Razgovarao sam osobno s Emmanuelom Adebayorom, o teškoj situaciji u kojoj se našao. Svi se moramo solidarizirati sa situacijom u kojoj su ne našli Togoanci i poduprijeti njihovu odluku. Žao nam je što su napustili najveće afričko natjecanje, ali to je život – izjavio je Drogba za The London Evening Standard.


Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: