Nogomet
0

Službeno: Tevez i Manchester City dogovorili transfer

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Iz premierligaškog su nogometnog kluba Manchester Cityja, na vlastitim službenim internetskim stranicama, objavili informaciju da je sporazum oko transfera Carlosa Teveza postignut.

Obje su se strane našle u pregovorima i argentinski će 25-godišnji reprezentativac potpisati ugovor tokom ove sedmice. Jedina formalnost koja ga dijeli od tog čina uvjet je da prođe liječnički pregled.

Poznato je i da će nositi dres s brojem 32.

  • To su izvrsne vijesti. Carlos je reprezentativac Argentine, nogometaš najviše klase koji posjeduje sve potrebne atribute da bi naš klub podigao na višu razinu - izjavio je nakon ugodne vijesti trener kluba s Eastlandsa Mark Hughes.

  • Ne samo da je izvanredan u tehničkom smislu, već je pouzdani strijelac i igrač nevjerojatne radne etike. Daje nam novu, uzbudljivu i napadačku dimenziju. Ne mogu dočekati izraziti mu dobrodošlicu u Cityju.

  • Radi se o novom poslu koji dokazuje predanost našeg vlasnika, šeika Mansoura, u izgradnji velikog kluba, velikog koliko to god može biti. Siguran sam također da će naši navijači dočekati Carlosa s toplom dobrodošlicom.

Činjenica da u trenutačno drugi mančesterski klub dolazi iz ljutoga gradskog rivala Uniteda dodatno će razgaliti srca Cityjevih navijača. Tevez je tokom proteklih dviju sezona skupio 99 utakmica za United u kojima je zabio 34 gola.