S nepoznatim djevojkama
35

Slovenski igrač izazvao skandal tokom Lige nacija, supruga objavila njegove šokantne snimke

H. H.
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Supruga slovenskog reprezentativca Benjamina Verbiča objavila je skandalozne snimke na kojem je igrač grčkog Panatinaikosa prikazan u društvu više žena dok se navodno provodio tokom utakmica Lige nacija.

Na snimci i fotografijama koje su procurile na društvene mreže slovenski se reprezentativac provodio u društvu djevojaka, te je bio pod popriličnim utjecajem alkohola u pauzi između dvije utakmice Slovenije u Ligi nacija.

Verbičeva supruga, Ukrajinka Alvina potom je objavila još jedan video jedne od djevojaka s kojima se njen suprug provodio, te nije krila svoje razočarenje.

Foto: Screenshot / Instagram
Foto: Screenshot / Instagram

"S*anje ljudi, sram vas bilo. Zabava u pauzi reprezentacije je normalna, ali samo ako ste okruženi normalnim ljudima. Stvarno mi nije jasno kako možeš biti tako glup", napisala je Alvina uz nekoliko fotografija i video.

Nakon što je ova vijest uzela maha, oglasio se i sam Verbič koji demantuje navode supruge.

"Fotografije i video koje je objavila moja bivša partnerica i majka mog djeteta su jako stari. Sve ono što je napisala je čista laž", poručio je Verbič.

Inače, oni su se upoznali dok je Verbič igrao za kijevski Dinamo, a prošlog ljeta dobili su sina.

Ukrajinka je zbog eksplicitnog sadržaja naknadno obrisala snimke i fotografije, ali već je bilo prekasno, jer su se proširili društvenim mrežama.