Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A niko da pohvali nesebicnog gospodina Edina Viscu sto pokusava na neki nacin da promovise BiH fudbal, sto pokusava da predstavi makar taj jedan klub u kojem je on zapoceo svoj put, ljudima koji su igrali na najjacem nivou.. Ovo je gesta za pohvaliti, a ne za ismijavati, da se barem vise igraca koji odu sjeti ovako nesto da urade! Hvala gospodinu i ljudskoj velicini Edinu Visci!
@Vazelj1n kako ga hvaliti kad opet pravi sadaka klub od vas. Pardon pa vi to i jeste. Vjecita humanitarna pomoc. Ccccc zadnji nek ugasi svjetlo
Lijepa vijest i bravo za Višću (Y)
E jesu ograisali ovi plavi!
Mogu se kladiti da ne znaju izgovoriti "željezničar"
SAD CE DOBITI 2 LOPTE DA NE MORAJU SPREJOM FARBAT😂😂😂😂
Jao kakva vijest. Odoh ga sad baciti
Sad ce Turan nase suce da zdara kopackama jer su svi korumpirani!
Vidi Arde jesu mu žuti zubi
jesu li kupili stolice?
Eto postadoše članovi Željezničara... isto onoliko koliko je i moja nena rahmetli postala član Barce...
kmeeeee
Propali.
Je li ovaj Arda Gulenovac ili Erdoganovac
Učlanite se, dajte nam pareeeee, samo pareeee hoćemo, traži Amav...
Kad bi Ardi dvije plate isplatili bankrotirali bi
Pojacali se pravo