Prijeteće poruke
10

Slavko Petrović napušta Radnik: Život mi je ugrožen i više nemam snage

H. H.
Petrović je jutros napustio kancelariju na stadionu (Foto: FK Radnik Bijeljina)
Petrović je jutros napustio kancelariju na stadionu (Foto: FK Radnik Bijeljina)
Trener Radnika Slavko Petrović po svemu sudeći prepušta kormilo tima iz Bijeljine nakon što je jutros napustio kancelariju na stadionu.

Kako je istakao, razlog su konstantni pritisci koje trpi i zbog osjećaja da mu je život ugrožen nakon prijetećih poruka koje je dobio u više navrata.

"Već duže vrijeme izložen sam pritisku, trpio razne prijetnje, kako verbalne, tako i poruke koje sam dobijao lično i putem SMS-a. Prije desetak dana sam dobio poruku okačenu na vjetrobransko staklo da idem iz kluba, a sinoć mi je na stadionu također ostavljena poruka u kojoj je izražena prijetnja smrću. Ja sam došao da radim, treniram, smatram da sam to ozbiljno radio, ali stvarno nemam više snage. Zvao sam predsjednika da mu saopštim moju odluku, ali on mi se ne javlja. Žao mi je igrača i ljudi koji vole ovaj klub, ali stvarno više nemam snage za ovakva prepucavanja, posebno kada mi je život ugrožen. Nogomet je samo igra gdje pojedinci nemaju osjećaj za to", rekao je Petrović za zvaničnu Facebook stranicu Radnika.

Podsjetimo, Petrović je u maju na Gradskom stadionu pretučen nakon što je upozorio posjetitelje koji su prostor stadiona koristili kao poligon za rekreaciju rekavši im da to nije dozvoljeno.

Na Petrovića je nasrnuo muškarac najprije ga udarivši nekoliko puta šakom, da bi nakon toga na njega potegao pištolj.