{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Skupština NK Čelik bez kvoruma, Robijaši se okupili ispred Bilinog Polja

Piše: E. M./Klix.ba
8.6.2015. u 19:35
0
21
Skupština NK Čelik bez kvoruma, Robijaši se okupili ispred Bilinog Polja
0
Iako su današnjoj Skupštini NK Čelik podršku davali i okupljeni Robijaši ispred istočne tribine Bilinog Polja zbog nepostojanja kvoruma nije se raspravljalo o usvajanju novog Statua zeničkog premijerligaša.
Za današnji kvorum Skupštine bilo je potrebno 28 članova odnosno dvije trećine, a Skupštini se danas odazvalo tek 26 članova.

Predsjednik Skupštine Nihad Pašalić je kazao kako se radi o Statutu za kojeg je predviđena trajna većina, te da se iz tih razloga neće raspravljati o dnevnom redu, odnosno, usvajanju novog Statuta.

Današnjoj Skupštini prisustvovao je i Ben Shave iz Londona koji je u svome obraćanju članovima Skupštine, u ime svoje organizacije koja želi pomoći malim klubovima, istakao važnosti usvajanja novog Statuta.

Shave je kazao kako njihova organizacija ima podršku UEFA-e te da im je glavni cilj da pomognu manjim klubovima u boljem radu, ali i da ih pomognu finansiranjem kroz brojne projekte.

"Nisam došao da vam pametujem, ali sam morao iznijeti ove stavke. Vi znate u kakvom ste stanju i šta vam je potrebno da uradite", istakao je Shave.

Naredni termin Skupštine nije dogovoren, ali će biti održana u narednih deset dana.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: