Brzo su našli utjehu
55

Skandal trese reprezentaciju Brazila, nakon remija igrači noć proveli u hotelu s influensericama

S. G.
Nogometna reprezentacija Brazila prije dvije noći napravila je veliki kiks remijem protiv Venecuele na svom terenu (1:1) i tako dopustila Argentini da zauzme prvo mjesto u južnoameričkim kvalifikacijama.

Selecao je u vodstvo doveo Gabriel Magalhaes u 50. minuti, da bi pred sami kraj meča gostima vrijedan bod donio Eduard Bello.

Ako je vjerovati nekim navodima, igračima Brazila ovaj kiks nije teško pao.

Navodno, razlog tome je što su glavne zvijezde ove ekipe predvođene Neymarom, Richarlisonom i Viniciusom Juniorom noć provele u hotelu skupa s tri influenserice.

Ovu vijest donosi brazilski novinar Matheus Baldi koji je na svom Instagram profilu iznio tvrdnje o nedisciplini pomenuta tri nogometaša.

Radi se o Rebeci Ribeiro, Leticiji Sogiro i Riti Lopes koje su navodno sve do jutra partijale s trojcem iz Al Hilala, Real Madrida i Tottenhama.

Jedna od njih se oglasila o ovim navodima, a u pitanju je Rebeca Ribeiro. Ona je putem brazilskih medija zaprijetila tužbama onima koji su objavili tvrdnje o noći provedenoj s igračima.

Druge dvije djevojke još ove navode nisu demantovale, ali ni potvrdile. Portugalski portal O Jogo tvrdi kako po WhatsAppu kruži snimak jedne od njih kako u ranim jutarnjim satima napušta hotel reprezentacije.