Lulić u igri od 18. minute
3

Sjajan pogodak Campagnara za bod Napolija u Rimu

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
U derbi utakmici 24. kola talijanske Serije A, nogometaši Lazija i Napolija su remizirali na Olimpicu odigravši bez pobjednika 1-1. Time je sastav iz Napulja nastavio niz bez poraza u Seriji A.

U posljednjih sedam utakmica Napoli ima pet pobjeda i dva remija, ali unatoč tome ovog su vikenda usporili svoju potjeru za Juventusom, koji je pobijedio Fiorentinu na domaćem terenu 2-0. Juventus trenutno ima pet bodova više od sastava iz Napulja.

Ipak, Napoli mora biti sretan ovakvim rezultatom jer je do pogotka vrijednog boda došao u 87. minuti. No, briljantno je tada reagirao 32-godišnji Argentinaac Hugo Campagnaro koji je u skoku, volejem nakon kornera, pogodio neodbranjivo u mrežu domaće ekipe. Svemu je prethodila prečka, odnosno, tamo je loptu u napadu ranije odbio domaći golman Marchetti.

Lazio je vodio od 12. minute pogotkom Floccarija. Taj 31-godišnji napadač Lazija je zabio treću utakmicu zaredom, odnosno peti put u posljednjih sedam utakmica. Asistirao mu je pritom Konko.

Utakmica je bila otvorena, iako je Lazio ipak imao više prilika. Za obje ekipe je ovo bio peti remi u sezoni.

Bh. reprezentativac u redovima Lazija Senad Lulić u igru je ušao u 18. minuti. U dva navrata je imao priliku za pogodak, ali nije dobro reagirao.

 Serie A, 24. kolo:

Lazio - Napoli 1-1 (Floccari 12 / Campagnaro 87) Juventus - Fiorentina 2-0 (Vučinić 20, Matri 42)