Nogomet
0

Širokobriježani protiv Drine žele nastaviti pobjednički niz

Piše: D. B.
Široki Brijeg u 13. kolu Premijer lige BiH dočekuje Drinu i na svojoj Pecari želi novu pobjedu, poručili su pomoćni trener Mario Bazina i nogometaš Ivan Crnov.

"Na Pecari su uvijek cilj tri boda pa tako i protiv Drine. Oni jesu posljednji, ali nećemo ih potcijeniti, nego ćemo maksimalno ozbiljnim pristupom nastojati doći do pobjede",

Ivan Crnov priželjkuje prekid golgeterskog posta, ali, prije svega, pobjedu Širokog Brijega.

"Naravno da bih volio postići gol, no, dakako da su najvažnija tri boda, ko god bio strijelac. Još ako postignemo gol u ranoj fazi, onda ćemo lakše utakmicu riješiti u našu korist. Dižemo formu, a i atmosfera u ekipi je odlična", rekao je Crnov.

Bazina je najavio i potvrdu prolaza u Kupu u utorak na Pecari protiv Orašja (prva utakmica 3:0 za Široki), kao i mogućnost davanja šanse u tom susretu igračima koji su do sada manje igrali. Protiv Drine će, pak, igrati najspremniji, ozbiljno i maksimalno fokusirani na eliminaciju bilo kakvog iznenađenja.

Direktni prenosi obje utakmice su na klupskoj televiziji. Protiv Orašja će za gledatelje biti otvorena samo sjeverna tribina.