Potvrdio Šilić
4

Široki Brijeg u Makarskoj nastavlja pripreme za proljetni dio sezone

FENA
Dalibor Šilić (Foto: FENA)
Dalibor Šilić (Foto: FENA)
NK Široki Brijeg nastavak priprema odradit će u Makarskoj, a u tom razdoblju planirana su dva pripremna susreta s Hajdukom II i Šibenikom.

Nakon prijateljske utakmice s drugom ekipom splitskog Hajduka, koja je na programu u subotu u Splitu, ekipa će se preseliti u Makarsku.

"Nakon utakmice s Hajdukom II idemo u Makarsku gdje ćemo se zadržati sedam dana, do utakmice sa Šibenikom čiji termin još uvijek nije siguran. Najvažniji dio priprema odrađen je u kampu u Širokom Bijegu, a u Makarskoj ćemo regenerirati ekipu", kazao je u izjavi za Fenu sportski direktor Širokog Brijega Dalibor Šilić.

Završni dio priprema ekipa će odraditi u Širokom Brijegu.

"Nakon Šibenika ostaju nam dvije sedmice do početka prvenstva. 15. feberuara, sedam dana prije nastavka prvenstva, imamo pripremnu utakmicu s ekipom Tuzla City. Planirano je da ta utakmica bude na Pecari, ali mjesto odigravanja ovisi od vremenskih uvjeta pa je moguće da dođe do promjene terena", dodao je Šilić.

Sportski direktor ekipe s Pecare smatra da Široki Brijeg ima kvalitetu uključiti se u borbu za sam vrh prvenstvene tabele, a najavio je i borbu u Kupu BiH.

Što se tiče transfera, Šilić je kazao kako postoji mogućnost još nekih dolazaka i odlazaka u zimskom prijelaznom roku.

"Što se tiče odlazaka i dolazaka - ne ovisi samo o meni. Imamo želju popuniti jednu poziciju. Ako pronađemo kvalitetnog igrača koji nam odgovara moguće da to realiziramo, ali ne mogu detaljnije o tome. Kad su u pitanju odlasci, to ovisi o tomu hoće li za nekoga od naših igrača stići dobra ponuda", kazao je Šilić.