Italija
0

Siniša Mihajlović rekao "da" Fiorentini

Totalsport
Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlović
Prava ludnica vlada u talijanskoj Seriji A, kada je trenerski svijet u pitanju. Mnogi klubovi, oni iz samog vrha, u potrazi su za trenerskim rješenjima za iduću sezonu.

Novog trenera traže Inter, Milan, Sampdoria, Fiorentina i mnogi drugi. U Firenci su očigledno spremni na gubitak dosadašnjeg trenera Cesarea Prandellija, koji je sve bliže tome da prihvati poziciju selektora Italije koja će ostati prazna nakon što sadašnji selektor Marcello Lippi napusti tu dužnost nakon Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici.

Dosad se kao moguće rješenje za trenera "ljubičastih" spominjao Dunga, sadašnji selektor Brazila, koji bi također trebao napustiti to mjesto nakon SP-a.

No, talijanski mediji su u srijedu počeli pisati da je čelništvo Fiorentine posljednjih dana obavljalo razgovore s 41-godišnjim Sinišom Mihajlovićem, koji je po završetku sezone napustio dotadašnji posao trenera Catanije.

Mihajlović se spominjao kao moguće trenersko rješenje Intera ili Sampdorije, no talijanski mediji pišu da je načelno rekao "da" Fiorentini. Navodno će 1. juna Fiorentina i službeno objaviti tu vijest, da nekadašnji srpski reprezentativac preuzima njihovu klupu.