Luksuzno vjenčanje
67

Simpatičan detalj na fotografiji s Bernardove svadbe privukao pažnju: Guardiola ih poredao

D. P.
Mahrez, Walker, Bernardo, Dias, Mendes i Cancelo (Foto: Instagram)
Mahrez, Walker, Bernardo, Dias, Mendes i Cancelo (Foto: Instagram)
Jedan od najboljih nogometaša, vjerovatno i na svijetu, Cityjev Bernardo Silva iskoristio je priliku tokom pauze da uplovi u bračne vode.

Proteklog vikenda Bernardo je oženio voju dugogodišnju partnericu, portugalsku manekenku Ines Tomaz. Par se vjenčao na luksuznoj destinaciji u Portugalu pred 250 zvanica.

Među zvanicama najviše je bilo ljudi iz svijeta sporta, odnosno konkretno nogometa, pošto je Bernardo pozvao brojne nogometaše s kojima je dijelio svlačionicu.

Tako su tu bili brojni igrači iz Manchester Cityja poput Rubena Diasa, Kylea Walkera, Riyada Mahreza i Joaa Cancela. Prisustvovao je i kolega iz reprezentacije Portugala Joao Felix, ali i poznati menadžer Jorge Mendes.

Upravo je pomenuta ekipa napravila fotografiju koja je privukla mnogo pažnje na društvenim mrežama.

Bernardo je objavio fotografiju s Mahrezom, Walkerom, Diasom, Mendesom i Cancelom, a fanovi su uočili jedan simpatičan detalj.

Naime, nogometaši Cityja su pozirali onako kako i stoje na terenu. Iza na fotografiji stoji Dias, koji je stoper, dok su sa strana bekovi Cancelo i Walker. Ispred ostalih su ofanzivci Bernardo i Mahrez.

Odmah su se društvenim mrežama počele kružiti šale koje aludiraju na to da kod perfekcioniste Pepa Guardiole mora postojati red čak i kada igrači nisu na terenu te da se mora znati kako je koji od igrača postavljen.