|

Šener Bajramović poslao kandidaturu za selektora u Nogometni savez BiH

Šener Bajramović poslao kandidaturu za selektora u Nogometni savez BiH
33
Piše: A. D.
21.11.2014. u 15:35
0
komentara
33

dijeljenja
Šener Bajramović poslao kandidaturu za selektora u Nogometni savez BiH
Šener Bajramović, fudbalski stručnjak koji je u prošlosti sa uspjehom vodio mladu i olimpijsku selekciju Bosne i Hercegovine, poslao je kandidaturu za poziciju selektora A reprezentacije BiH u Nogometni savez BiH.
“Upravo sam poslao svoju kandidaturu u Nogometni savez Bosne i Hercegovine. U prošlosti sam bio selektor U21 i U23 reprezentacije i smatram da bih svojim iskustvom i znanjem uz podršku Nogometnog saveza i naših navijača Bosnu i Hercegovinu mogao odvesti na Evropsko prvenstvo. Ponosan sam na igrače koje sam na neki način otkrio i vodio u prošlosti, a to su Zlatan Bajramović, Zlatan Muslimović, Saša Papac, Dragan Blatnjak, Dalibor Šilić, Vladan Grujić i mnogi drugi. Jedini sam selektor kojeg je kaznio Nogometni savez koji su kasnije dužnosti razriješili FIFA i UEFA”, izjavio je Bajramović za Klix.ba.

Bajramović je u svojoj trenerskoj karijeri vodio Sarajevo, Jedinstvo, Bosnu iz Visokog, Iskru iz Bugojna, Slogu Jugomagnat i ostale. Po zanimanju je magistar sporta sa višom trenerskom školom koju je završio prije rata. Govori engleski i francuski jezik. Vlasnik je UEFA profi licence, a stažirao je u Realu iz Madrida.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.