U Širokom optimisti
2

Sedloski uoči Zrinjskog: Imperativ je uzeti sva tri boda

FENA
Foto: FENA
Foto: FENA
Uoči utakmice NK Široki Brijeg - HŠK Zrinjski, koja se igra u nedjelju na stadionu Pecari u 17:00 sati, trener Širokog Goce Sedloski i igrač Stipo Marković najavili su hercegovački derbi a, kako su istaknuli, imperativ će biti borba za pobjedu i lov dobre pozicije na prvenstvenoj tablici.

"Ono što smo odigrali tamo, pokazali smo da se možemo nositi sa svakom ekipom. Igrači su spremni, svi su dobili šansu, lično sam zadovoljan s njima. Ne bih izdvojio nikoga, mi smo dobar kolektiv i na pripremama se vidjelo da možemo igrati sa svakom ekipom", kazao je Sedloski na pres konferenciji u Širokom Brijegu.

Kad su u pitanju povrede igrača, Sedloski tvrdi da je na pripremama velik broj igrača pokazao spremnost.

"Povrijedio nam se i Matić, a Marića neće biti zbog žutih kartona, no to neće biti problem s obzirom na to da su svi spremni", dodao je.

Na upit o najavama iz Zrinjskog da će doći na Pecaru po bodove, Sedloski je rekao da će se Široki baviti sam sobom.

"Oni su blizu Sarajevu po bodovnoj strani, mi imamo svoje ciljeve i nas ne zanima Zrinjski. Drago mi je da najavljuju tri boda, ali to ćemo vidjeti sutra", rekao je Sedloski.

Sedloski je ponovio da će Široki biti spremam za sutrašnji derbi te da se neće baviti odlascima i povredama igrača Zrinjskog, a nakon sutrašnjeg derbija, kako je rekao, okrenut će se Kupu.

"Napokon smo dočekali početak drugog dijela sezone i hercegovački derbi. Prošli smo pripreme i možemo biti zadovoljni i sutra pokušati osvojiti tri boda", smatra Stipo Marković.