Nogomet
0

Sead Kolašinac se dobro oporavlja nakon teške povrede

Anadolija
Foto: AFP
Foto: AFP
Igrač Schalkea i reprezentativac Bosne i Hercegovine Sead Kolašinac, koji se povrijedio prošlog mjeseca, trenutno se dobro osjeća i sve njegove aktivnosti vezane su za oporavak od teške povrede.

"Svakim danom mi je sve bolje. Na terapijama sam svaki dan ujutro od osam sati pa do kasno poslijepodne. Ništa mi nije teško jer znam da ako želim da se oporavim i opet istrčim na teren moram slušati sve upute doktora. Ja se osjećam dobro i doktori su zadovoljni kako za sada teče moj oporavak", rekao je Kolašinac.

Na zvaničnoj web-stranici Fudbalskog/Nogometnog saveza BiH navodi se da Kolašinac prati sve što se dešava u reprezentaciji, a uz pozdrave saigračima i stručnom štabu dodao je i sljedeće.

"Teško mi pada što ne mogu da igram i dam svoj doprinos u ovim kvalifikacionim utakmicama. Vjerujem da ćemo u dva naredna susreta igrati bolje, ali imati i malo više sreće. Pozdravljam sve u ekipi i želim da im poručim da sam uz njih", rekao je bh. reprezentativac.

Na kraju je dodao da mu nedostaje i atmosfera u reprezentaciji, te da će s nestrpljenjem ispred TV ekrana čekati utakmice sa Velsom i Belgijom.