Ništa od povratka
0

Scholes bi radije u Oldham, nego u reprezentaciju

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Mnogo se posljednjih dana po ostvrskim medijima pisalo o mogućem, spektakularnom povratku Paula Scholesa u okrilje engleske nogometne reprezentacije.

Sada već 35-godišnji vezni nogometaš Manchester Uniteda je okrenuo leđa engleskoj reprezentaciji daleke 2004. godine i od tada više nije obukao nacionalni dres.

"Napravio sam tada dobar potez što sam se zahvalio reprezentaciji. Nisam bio u formi, nisam bio pravi i logično je bilo zaključiti reprezentativnu eru", kaže nogometaš koji je prije osam dana postigao 150 pogodak u karijeri, u dresu Manchester Uniteda.

No, odlične igre prošle sezone, kao i na startu ove, nagnale su i javnost, ali i izbornika Engleske Fabio Capella, da razmišlja o novom pozivu za Scholesa i to tijekom kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2012., kojem su zajednički domaćini Ukrajina i Poljska.

"Imam namjere igrati još koju sezonu na klupskom nivou, a onda se definitivno povući. No, ne želim iz nogometa, počeo sam već usporedno s igranjem raditi na trenerskom usavršavanju. Uskoro želim postati trener", rekao je Scholes.

Inače, izvori bliski nogometašu su za News of the World izjavili:

"Njegov san je trenirati Oldham, a ne igrati opet za reprezentaciju. O treniranju Oldhama priča svakodnevno, reprezentaciju nikada nije spomenuo", rekao je neimenovani izvor.

Inače, cijelu profesionalnu karijeru Scholes odrađuje u Manchester Unitedu, od 1994. godine. No, kao dječak je igrao u Oldhamu, te je to njegova "prva i najveća ljubav".