{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sastanak bivših i sadašnjih direktora FK Sloboda

F
19.3.2008. u 12:15
0
0
Sastanak bivših i sadašnjih direktora FK Sloboda
0
Sastanak bivših i sadašnjih direktora FK Sloboda
Na inicijativu Saliha Šabovića, predsjednika Upravnog odbora Fudbalskog kluba Sloboda, jučer je u klupskim prostorijama održan sastanak sadašnjeg rukovodstva kluba sa bivšim predsjednicima i direktorima FK Slobode u razdoblju od 1996-2008. godine.
Cilj sastanka je bio da se pokuša napraviti nekoliko smjernica kako bi se FK Sloboda uspjela riješiti velikog duga na ime poreza i doprinosa, te kako bi se našao način za reprogram ili otpis dugova nekoliko firmi i fizičkih osoba koji potražuju veći dio sredstava od kluba sa Tušnja.

Zaključeno je da se u narednom razdoblju što prije kompletira reprogram dugovanja, da se formiraju radne grupe sastavljene od članova ovog tijela koje bi uskoro trebalo dobiti i svoj naziv, da svako koristeći svoj utjecaj djeluje u jednom od pravaca otpisa ili reprogramiranja dugova Slobode, da pojedinci djeluju u okviru svojih političkih partija kako bi se izbjegla nepotrebna politička prepucavanja oko kluba, te da se napravi jedno cirkularno pismo svim gospodarskim subjektima u Tuzlanskoj županiji, kako bi se i oni u skladu sa svojim mogućnostima uključili rješavanje teške situacije.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Prognozirajte rezultat sarajevskog derbija
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: