Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno majstore......!!!!!!
sretno sejtane
Bit ce dovoljno da pokrijete kazne koje ce vasi navijaci zasluzit.....
I F.K Butmir ce dobiti oko 2% on je tu ponikao , to su uefina pravila :)
sretno sejtane
bazdarevic varalica zatvara oci i ne zeli da vidi igrace kao sto su Asmir Suljic koji je igrao glavnu ulogu u napadu jedne respektabilne ekipe, jos vaznije sto nam igrac na takvoj poziciji hitno treba u reprezentaciji. osim Asmira bazdarevic ne zeli da vidi Harisa Handzica koji dobija pohvale nakon svake utakmice u Rusiji. Vrijeme je da trazimo ostavku neznalice !!!! ODLAZI BAZDAREVICU, NIKAD SE NE VRACAJ !!!
Tako je!!!
ibraković i dino se extra obradovali juče,ostaviše bakšiša 2 marke
https://www.facebook.com/pages/Mu%C5%A1ki-i-%C5%BEenski-satovi/596920053783854
BOJKOT HRVATSKIM PROIZVODIMA, SAMO BOSANSKO, SAMO DOMAĆE
Samo JEFTINIJE
Dinamu od Celtica 7 miljuna eura + 20% budučeg transfera + bonisi za zamjenu Šumovića koji je na klupi veći dio sezone proveo. Za ta pare kupi sve igrače Sarajeva.
Ne provaljuj se glupane.
Dobili su i za Handzica kad je presao u Ufa a sve im kao ne valjaju njihova deca
Dobar posao (Y)
Za Ibrakovica