|

Sarajevo u nedjelju igra protiv Iličiveca, Balić zadovoljan dosadašnjim pripremama

Sarajevo u nedjelju igra protiv Iličiveca, Balić zadovoljan dosadašnjim pripremama
0
Piše: E. B.
11.2.2017. u 14:28
2
komentara
0

dijeljenja
1/15 Foto: fksarajevo.ba
2/15 Foto: fksarajevo.ba
3/15 Foto: fksarajevo.ba
4/15 Foto: fksarajevo.ba
5/15 Foto: fksarajevo.ba
6/15 Foto: fksarajevo.ba
7/15 Foto: fksarajevo.ba
8/15 Foto: fksarajevo.ba
9/15 Foto: fksarajevo.ba
10/15 Foto: fksarajevo.ba
11/15 Foto: fksarajevo.ba
12/15 Foto: fksarajevo.ba
13/15 Foto: fksarajevo.ba
14/15 Foto: fksarajevo.ba
15/15 Foto: fksarajevo.ba
Svoju posljednju pripremnu utakmicu u Antaliji FK Sarajevo će igrati u nedjelju od 15 sati po našem računanju vremena protiv ukrajinskog drugoligaša Iličiveca iz Mariupolja.
Prije posljednje utakmice za ekipu sa Koševa o svojim utiscima sa priprema pričao je defanzivac Saša Balić.

"Otkako smo došli na pripreme u Tursku sve funkcioniše na najvišem mogućem nivou. Ekipa radi sjajno, atmosfera je na zavidnom nivou, svi igrači su kao jedan. Funkcionišemo idealno, stručni štab radi veoma dobar posao, uslovi u hotelu i na terenu su odlični", rekao je Balić koji je zadovoljan prikazanim u prijateljskim duelima.

"Prijateljske utakmice i služe da se ekipa fizički i taktički pripremi. Stručni štab pred svaku utakmicu pred nas stavlja određene zadatke koje moramo odraditi. Generalno, zadovoljan sam svim utakmicama koje smo odigrali jer nije bilo povreda i maksimalno smo odgovorili na zahtjeve našeg trenera", kaže Balić koji jedva čeka nastavak sezone u Premijer ligi BiH.


"Cijele pripreme smo podredili prvoj utakmici protiv Viteza. Jasno je da je svaka sljedeća utakmica najbitnija. Očekujem da naši navijači prepoznaju važnost utakmice protiv i dođu u što većem broju da nas podrže a ja mogu obećati, bez obzira koji igrači istrče na teren, da ćemo svi dati maksimum. Želimo izboriti Evropu, a moj lični cilj je titula. Svi jedva čekamo početak prvenstva", rekao je Balić.
Prijavi grešku


Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...