|

Sarajevo trenira u sjajnim uslovima u Antalyji

Sarajevo trenira u sjajnim uslovima u Antalyji
0
S
Piše: A. Karadža
7.2.2011. u 20:01
28
komentara
0

dijeljenja
Sarajevo trenira u sjajnim uslovima u Antalyji Detalj sa meča protiv Travnika (Foto: Feđa Krvavac/Sarajevo-x.com)
Igrači Fudbalskog kluba Sarajevo iz našeg glavnog grada ispraćeni su u vrlo svečanoj atmosferi, koktelom koji je održan u prostorijama kluba u Titovoj 38b, a sada dobre vijesti stižu i iz Turske, gdje igrači treniraju u odličnim uslovima, za razliku od onih u našoj zemlji.
Mladi prvotimac "bordo tima" Nail Šehović prenio nam je svoje dojmove iz poznatog turskog turističkog centra. Šehović je za Sarajevo-x.com potvrdio da su uslovi u Antalyji fantastični, od terena, smještaja, hrane do vremenskih prilika.

Igrači FK Sarajevo uvijek su, pored svih problema, isticali da među njima vlada dobra atmosfera, što se nastavilo i na pripremama pred proljetni dio sezone.

Šehović nam je potvrdio da je atmosfera među igračima odlična i da se na treninzima radi kvalitetno i punom parom.

Nakon nekoliko susreta odigranih u BiH, bordo sastav sutra će odigrati prvu utakmicu protiv jednog austrijskog prvoligaša. U trećeplasiranoj ekipi Premijer lige BiH vjerovatno će nastupiti i Branislav Arsenijević i Adis Jahović, koji nisu uspjeli dogovoriti angažmane u Kazahstanu i Češkoj. Kako nam je rekao Šehović, ostali igrači su vrlo zadovoljni njihovim povratkom.

FK Sarajevo će do kraja priprema odigrati još nekoliko pripremnih susreta sa ekipama iz Bugarske, Rusije i Azerbejdžana.
Prijavi grešku


Komentari (28)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...