Na poluvremenu prišao "izdajici"
0

Santos razbjesnio navijače zbog mijenjanja dresa s Van Persiejem

Totalsport
Andre Santos
Andre Santos
Brazilski nogometaš Arsenala Andre Santos postao je predmet poruge navijača "topnika", ali i mnogih bivših igrača nakon što je na poluvremenu utakmice protiv Manchester Uniteda tražio dres od Robina van Persieja...

Holandski napadač je za sve navijače Arsenala postao "izdajica" kad je ljetos napustio Emirates i prešao u redove velikog suparnika Manchester Uniteda. A kao sol na ranu, već u prvoj utakmici protiv bivšeg kluba u kojem je bio i kapiten dao je pogodak i to već u trećoj minuti, a United je na kraju slavio s 2-1 u dvoboju 10. kola Premiershipa.

Santosu sve to nije smetalo i kad je sudija označio kraj prvog poluvremena, prišao je Van Persieju i tražio mu dres, a Holanđanin je udovoljio njegovoj želji.

"Ovo je šala. Ja to nikad ne bih napravio. I to još na poluvremenu? Trebao se koncentrirati na nastavak utakmice koja je za njega ionako bila noćna mora. Santos ne može igrati u odbrambenoj četvorki jer stalno ispada iz igre", ljutito je izjavio bivši nogometaš Arsenala Ray Parlour.

Televizijski voditelj i veliki navijač Arsenala Piers Morgan je na Twitteru napisao: "Ako je stvarno tražio dres Van Persieja na poluvremenu, više nikad ne bi smio igrati za Arsenal". Nekadašnji napadač Middlesbrougha Jan Aage Fjortoft je, također putem Twittera, sarkastično poručio: "Arsenal je poklonio Van Persieju pogodak. Van Persie je poklonio Santosu dres Manchester Uniteda".