Pojačanja u Zenici
263

Salko Mujanović i Vladimir Grahovac novi nogometaši Čelika

Piše: K. H.
Salko Mujanović
Salko Mujanović
Bivši nogometaš Veleža Salko Mujanović potpisao je trogodišnji ugovor sa zeničkim Čelikom, potvrđeno je na zvaničnoj stranici kluba.

Mujanović je u Velež stigao u januaru ove godine, za Rođene je upisao 13 prvenstvenih nastupa pri čemu je postigao tri gola i to za tri pobjede protiv Orašja, Travnika i Čapljine.

Posebno će ostati upamćen gol protiv Orašja, jer to je njegov prvi gol za Velež u zvaničnim utakmicama, a tim golom je Veležu donio prvu pobjedu u drugom dijelu sezone.

Nakon potpisa ugovora s Čelikom, Mujanović je rekao da je izuzetno sretan zbog dolaska u još jedan veliki klub te da želi dokazati da je vrijedan igranja u Premijer ligi.

"Sretan sam što nakon boravka u velikom klubu dolazim u još jedan veliki klub, a najviše se radujem zbog toga što ću igrati Premijer ligu. Po povratku iz Austrije prošle zime, cilj je bio najkasnije na ljeto igrati Premijer ligu. Na meni je da dokažem da sam vrijedan toga", rekao je Mujanović za Klix.ba.

Ugovor sa Čelikom potpisao je i bivši nogometaš tuzlanske Slobode, Vladimir Grahovac, koji je potpisao ugovor na dvije godine.