Nije došao zbog novca
4

Sahin: Imao sam trostruko bolje ponude od Liverpoolove

Totalsport
Nuri Sahin
Nuri Sahin
"U Liverpool nisam stigao zbog novca", decidirano tvrdi turski 23-godišnji vezni nogometaš Real Madrida Nuri Sahin, koji je na Anfield stigao na jednogodišnju posudbu iz "kraljevskog kluba".

Iako je interes za Sahina pokazivao i Arsenal, turski nogometaš je prešao u redove Liverpoola za kojeg bi mogao debitovati u nedjelju baš protiv "Topnika" u prvenstvu.

"Ako mislite da sam u Liverpool stigao zbog novca, onda znači da me ne poznajete dobro. Da sam razmišljao o novcu, ne bih bio ovdje. Imao sam dosta ponuda koje bi mi omogućile trostruko veću zaradu od ove koju ću imati u Liverpoolu. Ne zanima me novac. Zaradit ću ga sasvim dovoljno u karijeri ako će se sve odvijati u redu", izjavio je Sahin.

"Veliku ulogu u mom dolasku u Liverpool imao je razgovor koji sam imao s menadžerom Brendanom Rodgersom. Pronašao sam u tom razgovoru sličnosti koje bi se mogle dogoditi s mojim bivšim klubom Borussijom iz Dortmunda. Znam da ovdje u Liverpoolu mogu igrati nogomet kakav znam igrati i da imam trenera koji mi vjeruje".

"Borussia je bila je uspješna samo zato jer je bila tim. U prvoj sezoni pod Jürgenom Kloppom smo bili šesti, pa onda peti. Već u trećoj njegovoj sezoni je Borussia postala prvak Njemačke, a to je ponovila i prošle sezone. Razlog je taj što je taj klub imao dugoročni projekt. Brandan Rodgers želi napraviti nešto slično u Liverpoolu i mislim da ovaj klub pod njegovim vodstvom može samo prema naprijed", zaključio je Sahin.