Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva god da je liga Medunjanin redovno igra.
Kad se samo sjetim kako smo samo ispljuvali ovog čovjeka sa kojim smo najdalje dobacili. To jasno govori kakvi smo mi ljudi!
Da nam Susic nije trener mi bismo prosli, bi Allaha mi, ubacio onog svog malog, mali nema pojma, Allaha mi
Jedan jedini i najveći koji će ostati zapisan u narednih 20 godina, kao neko, ko nas je odveo na veliko takmičenje. Samo u Brazil nije trebao voditi Džeku i Spahića. Kako su ga otjerali iz reprezentacije,netreba se vratiti ni u ludilu.
Bosna je Šampion Ooooooo 🇧🇦🇧🇦🇧🇦
samo da kazem da po.pisam sve one koji su pljuvali papeta,
Sto je reko Bolic ljudi iz fudbalskog saveza moraju otic. Dabi dosli ko Pape Vaha ita.
Neka navijači na utakmici zapjevaju: "Oprosti mi Pape"... možda se i vrati
Kakvi su to profesionalni fudbaleri kad ne mogu odigrati 90 minuta kako treba .
Ne znam od koga tražiti autogram i s kim se slikati, jedino sa tobom veliki Safete.
Vrati se Pape svojoj reprezentaciji😊
Imali onog pseta Begica igdje? Pa jel Savez privatna prcija pa da nema nikakvog obracanja javnosti?
Pape, Ciro ili Vaha jedino mogu napraviti nesto pd ove reprezentacije i onda se mozemo nadati tom Euro.
Lulic, Ibisecic, Medunjanin, Vranjes, Begovic...
Pape nas najbolji trener s najvecim uspjehom. Naravno, i kod njeg je moglo puno bolje. Jedina greska mu je bila sto je previse eksperimentisao u pogresno vrijeme (tokom SP i pocetak kvalifikacija za Euro). Da je ostao i dalje, umjesto onog Mehmeda ublehe, uh kakvi bi mi bili
Nije vam valjo Susic, a ni Ciro, pa ni Blaz Sliskovic, a svi imali uspjehe. Susic je legenda fudbala i defibitivno najbolji trener kojega je jebeni Dzeko istjerao iz reprezentacije.