Meč u nedjelju
10

Sablić: Željezničar je iznimno kvalitetan rival, ali u derbiju želimo tri boda

Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Trener Širokog Brijega Goran Sablić pred ligaški meč sa Željezničarom rekao je da očekuje novu tešku utakmicu, kao i da njegovi igrači nemaju razloga biti pognute glave.

Ekipa Admira Adžema slavila je u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa BiH protiv Širokog Brijega pogotkom Anela Šabanadžvića, a njihov sljedeći duel bit će ujedno i duel dvije prvoplasirane ekipe na tabeli Premijer lige BiH.

"Očekujem dosta sličnu utakmicu, tvrdu. Vjerujem da možemo bolje odigrati nego u Kupu, iako momcima nemam toga previše za zamjeriti u toj utakmici, a koja je mogla otići i na našu stranu. Imamo prostora za napredak, posebice po pitanju agresivnosti. Dobro smo sve izanalizirali i očekujem da ćemo izvući pouku iz tog poraza", kazao je Goran Sablić.

On je rekao da njegovi igrači u meč trebaju ući punog srca te da njegovu ekipu zanimaju tri boda.

"Već smo obavili razgovor s igračima i mislim da zaista nemamo razloga pognuti glave. Bitno je u nedjelju ući s punim srcem i dati sve od sebe, pokazati karakter, kao i popraviti reakciju u završnici naših akcija. Rezultat onda ne bi trebao izostati, iako imamo dosta problema s izostancima, od ranije Josipa Ćorića i Čabraje, sada još Bilobrka i Dine Ćorića, a upitni su nam i Matić i Marković. Kući uvijek želimo pobijediti. Željezničar je iznimno kvalitetan rival, ali nas u nedjelju u derbiju zanimaju isključivo sva tri boda", završio je trener Širokog Brijega.

Podsjećamo, meč između Širokog Brijega i Željezničara igra se u nedjelju s početkom u 16 sati.