Šta se dešava?
169

Šabanadžović nije potpisao ugovor s AEK-om, iz Željezničara objavljeno da su dobili prvu ratu

Piše: O. T.
Anel Šabanadžović bi u januaru trebao dogovoriti uslove s AEK-om. (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Anel Šabanadžović bi u januaru trebao dogovoriti uslove s AEK-om. (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Iz FK Željezničar su na posljednjoj sjednici Skupštine objavili da su dobili prvu ratu za transfer Anela Šabanadžovića u AEK iz Atine, a interesantno je da 19-godišnji veznjak još uvijek nije potpisao ugovor za grčki tim.

Direktor Željezničara Mirsad Šiljak na sjednici Skupštine kazao je da su Plavi već dobili 200.000 eura od transfera Šabanadžovića u AEK te da će u januaru dobiti još 250.000 eura. Ipak, čudno je to što Šabanadžović još nije potpisao ugovor s grčkim timom, što je za Klix.ba potvrdio njegov otac Refik.

"Ne znam šta je Željezničar dogovorio, nisam bio na sjednici Skupštine niti gledao video. Anel me također pitao da li sam čuo te cifre. Vi znate kakva je procedura kada se završi transfer, tada klub objavi na svojoj stranici. Mi trebamo poslije Nove godine otputovati u Grčku da se dogovorimo i da se obavi ljekarski pregled", kazao je Šabanadžović za Klix.ba.

Neobično je da bilo koji klub unaprijed uplati novac za igrača s kojim još uvijek nije dogovorio saradnju, a ostaje da se vidi šta se tačno desilo u ovom slučaju.