Nova povreda koljena
0

Rossi shrvan zbog propuštanja Eura

Totalsport
Giuseppe Rossi
Giuseppe Rossi
Liječnik talijanske nogometne reprezentacije Enrico Castellacci izjavio je kako je napadač Villarreala i "Azzurra" Giuseppe Rossi shrvan što će zbog nove povrede koljena propustiti Evropsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj.

U petak je na treningu Rossi obnovio povredu prednjeg križnog ligamenta desnog koljena koju je zaradio krajem oktobra prošle godine u dvoboju protiv Reala, zbog čega mu prijeti nova operacija i šestomjesečni oporavak.

"Razgovarao sam s Beppeom (Rossi). Shrvan je i zaista je očekivao da će se vratiti na vrijeme kako bi imao priliku zaigrati na Euru, ali sada će se, mislim, vratiti u SAD", komentirao je Castellacci za Radio Sportivu.

"Ovo je užasan udarac za njega kao sportaša i čovjeka, čovjeka kojeg zaista cijenim. On je sjajan momak i njegova je povreda vrlo bolna za sve nas. Sada mora ići na novu operaciju i čekati novih šest mjeseci da bi zaigrao nogomet", dodao je talijanski liječnik za napadača kojeg je selektor "Azzurra" Cesare Prandelli smatrao kao vrijednu napadačku opciju za Euro.