Nogomet
0

Rooney: Šef Capello traži pobjedu u Kijevu

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Hrvatska sa zebnjom očekuje subotnji kvalifikacijski ogled nogometaša Ukrajine i Engleske u Kijevu, jer hrvatski nogometaši direktno ovise o tih 90 minuta.

Dosad je Engleska na čelu s selektorom Fabijom Capellom ostvarila osam pobjeda u osam utakmica, a na putovanje prema Kijevu će krenuti svi najbolji nogometaši s Otoka.

  • Capello nam je izričito naglasio da želi kraj kvalifikacija sa svih deset pobjeda. Njegov naputak je naša vodilja za ogled u Kijevu. Iako smo sigurno na prvom mjestu, mi žarko želimo tamo pobijediti - rekao je najbolji strijelac Engleske Wayne Rooney, nogometaš Manchester Uniteda.

  • Nema nikakvog razloga da tankiramo utakmicu u Kijevu. Jako uživamo u reprezentativnom okruženju i zato je svakom igraču u mislima samo i isključivo pobjeda - rekao je Rooney za ESPN, te završio:

  • Razlika je igrati za Englesku sada i prije nekoliko godina. Šef Capello nas je podignuo, a on je veliki pobjednik. Osobno se osjećam sjajno u reprezentativnom okruženju i svaki novi test je nova prilika za dokazivanje i uživanje. Idemo po pobjedu protiv Ukrajine, kao i kasnije protiv Bjelorusije, te u svakom narednom prijateljskom ogledu.