Vjeruje u novu titulu
0

Rooney: Iskustvo je naš veliki adut protiv Cityja

Totalsport
Wayne Rooney (Foto: AFP)
Wayne Rooney (Foto: AFP)
Vrlo vjerojatno će se do samog kraja voditi velika borba za prvaka engleskog Premiershipa. Od samog starta sezone na vrhu se nalaze dva mančesterska kluba, City i United.

Trenutno City ima dva boda viška (63-61), no jasno je da i jedan i drugi klub mogu mnogo toga još dobiti i izgubiti u preostalom dijelu prvenstva.

"Vidim po sebi da se mnogo toga promijenilo od prije tri-četiri godine. Sada sam daleko iskusniji, ali i cijela ekipa Uniteda je daleko iskusnija. Mislim da bi to moglo biti ključno i to je naš veliki plus u odnosu na City", rekao je Wayne Rooney, jedan od najjačih aduta trenera Uniteda Alexa Fergusona.

Zbog jake upale grla Rooney nije igrao u srijedu prijateljsku utakmicu protiv Holandije, no bit će spreman za važno gostovanje tokom vikenda kada United dolazi Tottenhamu na White Hart Lane.

"Mi iz Uniteda stvarno iza sebe imamo mnogo bitnih utakmica. Znamo šta moramo napraviti i kako najbolje reagirati", završio je nogometaš koji je s tim klubom proslavio četiri naslova prvaka Premiershipa.