Sam svoj liječnik
107

Ronaldova tajna dobrog izgleda: Portugalac otkrio koliko vremena provodi sunčajući se

H. H.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Dokumentarni film "Sve ili ništa: Juventus" otkrio je neke pikanterije iz prošle sezone Bianconera, uključujući i određene navike Cristiana Ronalda.

Sa 36 godina Cristiano Ronaldo nastavlja demonstrirati ​​zavidnu fizičku formu, zahvaljujući disciplini i navikama koju praktikuje iz dana u dan.

Nije tajna da portugalski as jako brine o svom tijelu i svojoj figuri, a dokumentarni film Amazona "Sve ili ništa: Juventus" ipak je otkrio neke njegove tajne sjajne fizičke forme.

"Ja sam svoj lični liječnik, svoj vlastiti mentalni trener i nutricionist. Ako radite prave stvari, bit ćete bolji od drugih", kazao je Ronaldo.

No, koje su to "prave stvari" o kojima Cristiano Ronaldo govori? Nesumnjivo je sunčanje vrlo važan dio.

"Sunčam se 30 minuta i znam da će mi pomoći. Sunce je dobro za moje tijelo. Ali, da se sunčam cijeli dan, to bi mi škodilo i dobio bih bore. Umjesto toga, 30 minuta provedenih na suncu je jako dobro za mene. Imam 36 godina i još sam tu", zaključuje Ronaldo.

Podsjetimo, Cristiano Ronaldo se krajem ljeta vratio na Old Trafford iz Juventusa u kojem je igrao tri sezone.

Ronaldo je s Manchester Unitedom potpisao ugovor do 2023. godine, a Crveni đavoli su ga platili 15 miliona eura, uz osam miliona eura kroz bonuse.